Hlavní obsah

Brutální faul! Při tomto zákroku zůstává rozum stát

Székesfehérvár/Praha

Při pohledu na to až mrazí. Zákrok, který předvedl fotbalový obránce Bryan Melisse během odvetného utkání 1. předkola Ligy mistrů mezi Videotonem a lucemburským Dudelange (2:1) je určený spíše pro bijce při zápasech MMA, než pro bitvy na zeleném pažitu.

Brutální faul během zápasu 1. předkola Ligy mistrů

 
Článek

Běžel už nastavený čas druhého poločasu. K Melissemu se po výkopu od brankáře dostává balón, který krajní bek Dudelange odkopává. Při tom ale velmi nešetrně zasahuje oběma nohama napadajícího protihráče, který se okamžitě skolí na zem.

Rozhodčí neváhá a tasí červenou kartu. Zcela po právu. Devětadvacetiletý Francouz soupeře „sundal" dvojitým šlapákem. Jak ukazují zpomalené záběry, Melisse velmi brutálně zasáhl záložníka Videotonu Patkaie do intimních partiích a břicha.

Vědom si svého provinění, ani s rozhodčím příliš nediskutoval a zamířil rovnou do kabin, kam posléze přišli i ostatního jeho spoluhráči, jelikož jen o pár sekund později odpískal hlavní rozhodčí konec duelu, ve kterém Dudelange prohrálo 1:2. V součtu s prvním zápasem 2:3 a tím pádem tak putování kvalifikačními koly Ligy mistrů pro lucemburského mistra rychle skončilo.

Reklama

Související témata: