Hlavní obsah

Všichni na Real! Viktoria nachystala balíčky na Ligu mistrů

Plzeň

Těší se na hvězdný podzim v Doosan Areně. Fotbalisty Plzně čekají v základní skupině Ligy mistrů fantastická utkání s CSKA Moskva, Realem Madrid a AS Řím. Viktoria hned zveřejnila informace k prodeji vstupenek. Balíček si jako první mohou pořídit majitelé permanentních vstupenek. Ceny balíčků startují již na 2850 korunách. Podrobnosti najdou fanoušci na klubovém webu.

Foto: Andrea Comas, ČTK/AP

Také hvězda Realu Madrid Gareth Bale (vpravo) se chystá do Plzně.

Článek

Zájem bude obrovský, skupina v čele s Realem Madrid je velkou plzeňskou pohádkou.

„Cílem klubu je jednoznačně odměnit naše nejvěrnější fanoušky, tedy majitele permanentních vstupenek. Chceme je na stadiónu a těšíme se na fantastickou fotbalovou kulisu, kterou v Doosan Areně určitě vytvoří," říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Permanentkáři si jako první mohou zakoupit balíček a jsou i výrazně cenově zvýhodněni. Ceny jsme cíleně tvořili tak, aby byly dostupné pro všechny naše příznivce a věříme, že si nenechají tento zážitek v žádném případě uniknout," dodává.

Předprodej balíčků pro permanentkáře bude zahájen v úterý 4. září ve 14:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Proti jedné permanentce je možné zakoupit právě jeden balíček. Vstupenky na jednotlivé zápasy není možné zakoupit, vše jen v balíčku.

Rezervace pro permanentkáře končí v sobotu 8. září ve 20:00. Jeden fanoušek může vyzvednout najednou balíčky maximálně proti 5 permanentním vstupenkám. „Limit jsme stanovili s ohledem na to, abychom se vyhnuli dlouhému čekání ve chvíli, když by jeden fanoušek přinesl k pokladně například dvacet permanentních vstupenek a zablokoval tak pokladnu na delší časový úsek," vysvětluje mluvčí.

Zahájení volného prodeje balíčků je závislé na vývoji předprodeje pro permanentkáře.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.