Hlavní obsah

Sázka před Ligou mistrů. Buď Vrba vyhraje pro plzeňské fanoušky pivo, nebo půjde za pípu!

Plzeň

Vstup Plzně do fotbalové Ligy mistrů se blíží, už ve středu se v Doosan Areně postaví CSKA Moskva. Před zahájením bojů v základní skupině, kde se Viktoria potká také s Realem Madrid a AS Řím, uzavřel trenér Pavel Vrba zajímavou sázku se sládkem pivovaru Gambrinus Zdeňkem Polákem.

Foto: fcviktoria.cz

Trenér plzeňských fotbalistů Pavel Vrba (vpravo) a sládek pivovaru Gambrinus Zdeněk Polák uzavřeli sázku.

Článek

Pokud Limberského a spol. dovede Vrba k postupu ze skupiny do jarních bojů Ligy mistrů nebo Evropské ligy, dostanou fanoušci od Gambrinusu 11 700 piv zdarma. Právě takovou kapacitu má Doosan Arena. Pokud však Viktoria skončí ve skupině poslední, postaví se Vrba za pípu. A fanouškům bude čepovat pivo v jedné z plzeňských restaurací.

„Pokud by se postup nezdařil, což věřím, že se nestane, budu točit pivo v restauraci, kterou si druhá strana vybere. Doufám, že našim fanouškům uděláme radost postupem i zlatým mokem," uvedl Vrba na pondělním setkání s Polákem v plzeňské restauraci Srdcovka Corso. Vzápětí se oba napili vychlazeného Gambrinusu, čímž sázku stvrdili.

Středeční duel s CSKA Viktoria má výkop v 21 hodin. V prodeji zbývá několik desítek vstupenek z kvóty, kterou nevyčerpala UEFA. Poslední šanci zakoupit si lístek mají fanoušci během pondělí a úterý na pokladnách ve Štruncových sadech.

Postoupí fotbalisté Plzně do jarních bojů v evropských pohárech a trenér Vrba tak vyhraje sázku?
Ano
35,5 %
Ne
64,5 %
Celkem hlasovalo 6797 čtenářů.

Reklama

Související témata: