Hlavní obsah

Neymar v roli kuželky! Kdo si troufl zesměšnit brazilskou megastar?

Hořký zápas se vším všudy. Fotbalisté Paris St. Germain smazali na Anfieldu dvougólové manko, jenže trefa žolíka Firmina je v nastavení stejně poslala do kolen. Liverpool ve šlágru úterního programu Ligy mistrů zvítězil 3:2 a Sadio Mané navrch zesměšnil hvězdného Neymara. V přiloženém videu si můžete prohlédnout sestřih dramatického duelu.

Sestřih zápasu Liverpool - PSGVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Kdo s čím zachází, tím také schází, chce se poznamenat. Neymar je zvyklý svými schopnostmi uvádět soupeře v zoufalství a dělat z nich hlupáky. Tentokrát se ovšem takovou kuželkou stal sám! Liverpoolský Sadio Mané si brazilskou megastar vychutnal neuvěřitelnou kličkou a poslal ji doslova na párek...

Není divu, že UEFA na svém twitterovém účtu vyhlásila Maného kousek jako Trik dne.

Reds si o to víc vychutnávají velkou výhru. „Nebylo snadné uhlídat Neymara s Di Mariou, kteří operovali na stejné straně hřiště. Hráli jsme ovšem srdcem, dobře jsme bránili," libuje si kouč Jürgen Klopp.

„Roberto Firmino se necítil úplně fit, proto nehrál od začátku, ale nakonec byl žolíkem. Velkou pochvalu si za předvedený výkon zaslouží Daniel Sturridge. Vstřelil úvodní gól zápasu a hrál výborně," dodává trenér Liverpoolu.

Prohráli, ale ukázali charakter

Jeho chlapci připravili PSG první prohru v sezóně a ukončili tak úspěšnou sérii nového trenéra Thomase Tuchela.

„Prohrát gólem v nastaveném čase je kruté," lituje Tuchel, jemuž premiéra na lavičce PSG v Lize mistrů zhořkla.

„Ukázali jsme, že mužstvo má charakter. Není snadné vyrovnat na Anfieldu z 0:2 na 2:2. V zápase dvou tak silných týmů rozhoduje každý detail a musíte být stále ostražití. Nepodařilo se nám zcela využít potenciál útočného trojspřeží Neymar, Cavani, Mbappé," hodnotí kapitán týmu Thiago Silva.

Reklama

Související témata: