Hlavní obsah

Způsobilo si barcelonské eso proti Neapoli zranění? Trenér řekl víc

Praha

Argentinský fotbalista Lionel Messi opět zářil v osmifinálovém zápase s Neapolí, když vstřelil vítězný gól. O druhý zásah ho připravil videorozhodčí, ale stejně ještě u jedné trefy Barcy figuroval. Třetí branka Barcelony totiž padla po odpískaném faulu na Messiho z penalty. On sám ji však neproměnil, jelikož se před ní uchýlil do rukou lékařů...

Foto: Albert Gea, Reuters

Messi skončil v bolestech na trávníku

Článek

Za stavu 2:0 pro španělský klub byl Messi tvrdě faulován senegalským obráncem Kalidou Koulibaly, kterému se snažil sebrat balon. Oba dva pak zůstali v bolestech ležet na trávníku. K Messimu byli přivoláni lékaři, ale Argentinec pak ještě zápas dohrál.

Fanoušci měli strach, aby se z toho nevyklubalo nějaké vážnější zranění, ale trenér Barcy je teď uklidnil. "Messi? Měl trochu bolesti, ale neměl by být problém v tom, aby pokračoval," řekl Setien.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih zápasu Barcelona - NeapolVideo: O2 TV Sport

Barcelonu teď čeká Bayern

Setien teď obrací svoji pozornost na páteční čtvrtfinálový souboj Barcelony s Bayernem v Lisabonu. "Hra proti Bayernu bude komplikovaná, ale jsme skvělý tým," dodal Setien.

"Tým byl dobrý a my jsme si vítězství zasloužili. Ustáli jsme úvodní minuty a ve druhé půli Neapol nevytvořila žádnou větší šanci," komentoval hru svých svěřenců.

"Pravdou je, že Neapol je jedním z nejlepších italských týmů. Věděli jsme, jak reagovat na jejich začátek, a pak jsme měli dobrou první polovinu," dodal s tím, že v té druhé už byl zápas vyrovnanější.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články