Hlavní obsah

FANTASY: Zahrajte si proti Jágrovi světový šampionát ve fotbale!

Chvíle, na kterou čekali všichni sportovní fanoušci, je po čtyřech letech tady. Postavte si svůj vlastní tým na MS ve fotbale, hrajte proti Jaromíru Jágrovi a vyhrávejte každý den limitovaný telefon nebo podepsaný puk.

Hrajte MS ve fotbale proti Jágrovi!

Článek
Fotogalerie

Jak se bude naší hokejové legendě dařit mimo led? Messi, Ronaldo a další fotbalové hvězdy teď můžete mít ve svém týmu a každý den hrát proti Jágrovi o skvělé ceny. Po hokejovém mistrovství máte druhou šanci, vybojovat si skvělé ceny a setkání s Jaromírem Jágrem.

Vytvořte si tým na fotbalové MS 2014 v Brazílii!

Každý den rozdáváme ceny!

Šance získat cenu nebyla ještě nikdy větší. Po dobu celého turnaje je rozdáváme každý den. Stačí vyhrát jeden z hracích dnů a získáte speciální limitovanou edici telefonu Huawei pro MS ve fotbale 2014 s vyrytým podpisem Jaromíra Jágra.

Navíc každý den udělujeme speciální trofej - puk s vlastnoručním podpisem a věnováním, který vám Jaromír Jágr i s ostatními cenami předá osobně po skončení turnaje. Každý den ho může vyhrát ten, kdo získá více bodů než fantasy tým Jaromíra Jágra a bude vybrán slosováním mezi ostatními hráči.

Zahrát si MS ve fotbale, porazit svoje kamarády a převzít cenu přímo od Jaromíra Jágra. Na co čekáte? Zapojte se do hry a užijte si fotbalový svátek s Fantasy na Sport.cz.

Reklama

Související témata: