Hlavní obsah

FANTASY: Jágr vsadil všechno na útok. Kapitánem zvolil Gervinha

Vůbec poprvé v dosavadním průběhu fotbalového mistrovství světa vsadil Jaromír Jágr všechno na útočnou sílu. S formací 3-4-3 postavil do útoku Luise Suáreze, který hraje v úžasné formě. Doplní ho kapitán Gervinho a japonský útočník Jošito Okubo.

Tým Jaromíra Jágra na dnešní utkání MS ve fotbale.

Článek
Fotogalerie

Velmi zajímavý tým je založen na anglické defenzívě v čele s brankářem Hartem a obránci Cahillem a Jagielkou. Anglie už nemá reálnou šanci na postup do osmifinále a trenér Roy Hodgson se nechal slyšet, že v utkání proti Kostarice dostanou šanci mladí hráči, kteří v turnaji nepatřili do základní sestavy. Do hry by se tak neměly dostat hvězdy jako Gerrard nebo Rooney.

Vytvořte si tým na dnešní den!

Italové Pirlo, De Rossi a Marchisio dnes nastoupí proti Uruguayi. Jestli se budou v utkání radovat hráči Itálie, nebo Suárez je těžké předpovědět, ani sázkové kanceláře nemají v utkání jasného favorita. Jágr vsadil na hráče obou celků. Do zálohy ale zvolil hned tři Italy a jediný Uruguayec v jeho týmu je zmiňovaný útočník Suárez. Z toho jasně vyplývá, že Jágr věří více Itálii, přesto ovšem očekává, že minimálně Suárez se znovu prosadí.

Zajímavou volbou v Jágrově výběru je útočník Jošito Okubo, který nastoupí právě proti jednomu z obránců Jágrova týmu. Yepes z Kolumbie si zatím na turnaji připsal 8 bodů, uvidíme jestli se volba dvou soupeřů Jágrovi vyplatí. Kapitána Gervinha doplní spoluhráč z týmu Pobřeží slonoviny Yaya Touré, proti Řecku jsou Afričané jednoznačně favority a mohli by pridat další body na konto Jaromíra Jágra.

Reklama