Hlavní obsah

Maradona opět řádil! Emotivní oslavy neustál a museli zasahovat lékaři

Petrohrad
Aktualizováno

Bouřlivý jako vždy. Slavný Diego Maradona během zápasu svých krajanů proti Nigérii (2:1) zase řádil. Ve VIP zóně na stadiónu v Petrohradě ho musel dokonce ošetřovat přivolaný lékař kvůli podezření na kolaps organismu. A podle americké televize ESPN byl převezen do nemocnice, což však legendární fotbalista později popřel.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Slavný Diego Maradona během duelu Argentiny s Nigérií.

Článek

Popíjel, ukazoval prostředníčky, a nakonec ho musel ošetřovat lékař. Sedmapadesátiletý Maradona byl opět v centru pozornosti. Bývalý fotbalista emotivně prožíval argentinský duel o všechno na MS proti Nigérii.

Nejdříve na sebe upozornil, když dění na trávníku doprovázel vášnivými gesty. Poté v 86. minutě utkání, když Rojo vstřelil gól na 2:1, se Maradona neudržel a začal ukazovat prostředníčky. A po závěrečném hvizdu mu ostatní návštěvníci VIP zóny museli pomáhat z tribun a mistru světa z roku 1986 přivolali doktora.

Následně byl podle médií převezen do nemocnice kvůli podezření na kolaps organismu. To však Maradona na svém facebookovém profilu popřel.

"Chci všem oznámit, že jsem v pořádku. Nejsem a ani jsem nebyl v nemocnici. Bolel mě krk, o poločase mě vyšetřil lékař a doporučil mi, abych raději stadión opustil. Ale jak bych mohl, když jsme hráli o všechno?" napsal.

Reklama