Hlavní obsah

Sázka Zlatana s Beckhamem. Obleče si švédská star dres Albionu v chrámu ve Wembley?

Los Angeles

Dvě fotbalové celebrity, které spojuje kromě jiného také klub Los Angeles Galaxy se znovu přihlásili o pozornost. Ačkoliv by se mohlo zdát, že Ibrahimoviče MS příliš nezajímá, opak je pravdou. Švédové překvapují a jejich krajan jim věří ve čtvrtfinále tak, že vyzval Davida Beckhama k zajímavé sázce.

Foto: Jae C. Hong, ČTK/AP

Zlatan Ibrahimovič střílí proti Realu Salt Lake gól v zápase MLS, bude stejně úspěšný i v sázce s Beckhamem?

Článek

Ibrahimovič, o jehož návratu do švédské reprezentace se spekulovalo prakticky už od úspěšné baráže s Itálií, se nakonec do týmu trenéra Anderssona nevešel, přesto se v Rusku, kde si plnil reklamní povinnosti objevil.

Teď navíc sebevědomý šestatřicetiletý útočník Galaxy ukázal, že ho šampionát a švédský tým zajímá bez ohledu na to, že v mužstvu není. Už to je překvapvapující...

Na Twitteru dokonce vyzval Davida Beckhama k zajímavé sázce. "Jestli Anglie vyhraje, pozvu Tě na večeři kdekoliv na světě, jestli vyhraje Švédsko, tak mi na oplátku koupíš co budu chtít z Ikey," napsal s otazníkem Zlatan na svůj profil.

Netrvalo to moc dlouho a legenda Manchesteru United přispěchala s odpovědí: "Pokud vyhraje Švédsko, tak Tě vezmu osobně do Ikey a vybereš si, co chceš pro svůj nový dům v Los Angeles. Ale, pokud vyhraje Anglie, chci abys přijel do Wembley na zápas nároďáku, oblékl si náš dres a o přestávce si užil tradiční Fish & Chips."

Sázka vzbudila na internetu velký rozruch a pro ty nerozhodné může být také podnětem, komu v duelu evropských celků fandit. Ono vidět Zlatana v anglickém dresu s hranolkama v puse by mohl být nezapomenutelný zážitek....

Reklama

Související témata: