Hlavní obsah

Chvíle hrůzy: Kytice růží a pak únos! Policie už matku hvězdy osvobodila

Pelotas/Praha

Život v Brazílii dokáže být pořádně ostrý. A jde při něm i o život. Poznal to i fotbalový reprezentant Taison, kterému v pondělí unesli matku. Díky zásahu policie se ale brzy povedlo ženu osvobodit a většinu únosců zadržet. Na podrobnosti se podívejte v přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Únos matky brazilského reprezentanta Taisona vyřešil zásah policieVideo: sntv

 
Článek

Zprvu to vypadalo na romantický zážitek, když mamince útočníka chce předat muž na videu kytici květin. Idylka končí, když u domu ve městě Pelotas po pár sekundách brzdí auto a vybíhají z něj ozbrojení únosci, ženu pronásledují a za chvíli i odvážejí pryč. Je jasné, že šlo o život.

Hororové chvilky nakonec měly šťastný konec. Policie v jižním státě Rio Grande do Sul uvedla, že se matku fotbalisty Šachtaru Doněck Rosangelu Fred povedlo zachránit.

Policejní úředník Rafael Lopez řekl, že byla žena osvobozena na venkově poblíž města Monte Bonito, a to díky záchranné operaci vojenské policie. Štěstí bylo, že vozidlo únosců policie sledovala kvůli jinému případu. Následně zadržela čtyři muže a jednu ženu, jednomu z únosců se povedlo uprchnout. Matka fotbalisty je podle policejních zdrojů v dobrém zdravotním stavu. Obdobné únosy rodinných příslušníků slavných fotbalistů nejsou v Brazílii ojedinělé.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.