Hlavní obsah

Rozhodnuto. Ibrahimovic na MS hrát nebude. Nepřipadá v úvahu, tvrdí Švédové

Stockholm
Aktualizováno

Hotovo. Hvězdný útočník Zlatan Ibrahimovic na letním mistrovství světa za Švédsko nenastoupí. Pořád střílí parádní góly a fanoušky přivádí do varu, ale na trávníku se v Rusku prostě neobjeví. Účast bývalého kapitána a střeleckého rekordmana, který už ukončil reprezentační kariéru, vyloučila národní fotbalová asociace.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Snový debut Zlatana Ibrahimoviče v Los Angeles Galaxy.Video: sntv

 
Článek

Šestatřicetiletý Ibrahimovic skončil v národním týmu po Euru 2016. Po březnovém přesunu zkušeného kanonýra z Manchesteru United do Los Angeles Galaxy se však začalo spekulovat o jeho možném návratu do švédské reprezentace pro ruský šampionát.

"Mluvil jsem se Zlatanem v úterý a řekl mi, že nezměnil svůj názor ohledně národního týmu - je to pořád ,ne'," uvedl vedoucí švédské reprezentace Lasse Richt. "Proto Zlatan Ibrahimovic nepřipadá v úvahu pro výběr na mistrovství světa, který trenér Janne Andersson oznámí 15. května," stojí dál v prohlášení asociace.

Švédští fotbalisté, kteří v baráži překvapivě vyřadili Itálii, se na MS ve skupině F utkají s Koreou, německými obhájci zlata a Mexikem.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články