Hlavní obsah

Neunesl potupu! Neymar dostal na tréninku jesle, spoluhráče z reprezentace pak stáhl k zemi

Brazilský fotbalista Neymar to s míčem bezpochyby umí, v poslední době se ale o něm píše i v jiných, ne tak pozitivních souvislostech. Propírány jsou zejména některé situace, ve kterých se nezachoval zrovna ukázkově. Nyní se objevilo video z tréninku brazilské reprezentace a na něm se jednání hvězdy opět nezdá být úplně ideální.

Foto: Stephane Mahe, Reuters

Neymar v dresu PSG (ilustrační foto).

Článek

Kvůli nedávným disciplinárním problémům přišel Neymar dokonce i o pásku kapitána brazilského výběru. A teď se o něm už zase mluví. Během tréninku brazilské reprezentace totiž dostal od mladičkého, teprve devatenáctiletého obránce Wevertona, jesle.

A zareagoval na to dost diskutabilním způsobem. Jednoduše svého spoluhráče vzal za rozlišovací dres a držel ho tak dlouho, dokud mladík neležel na zemi.

Zda byl Neymar frustrován a jesličky neunesl, nebo svůj manévr myslel jako legraci, těžko říct, faktem ale je, že místo, aby se mladíkovi omluvil, jednoduše odkráčel pryč, aniž by se po spoluhráči třeba ohlédl.

Celkově trénink pro brazilského fotbalistu ve službách PSG nedopadl úplně nejlépe, musel totiž hřiště opustit předčasně kvůli bolavému kolenu.

Reklama