Hlavní obsah

Trénink Bayernu se nesl ve znamení uvolněnosti. Dorazily i děti hvězd německého klubu

Mnichov/Praha

Doslova rodinnou atmosféru měl trénink Bayernu Mnichov před přípravným turnajem Audi Cup. S některými hvězdami totiž dorazily i jejich ratolesti a hráči tak měli perfektní šanci předvést se i v roli, která je fotbalovým fanouškům méně známá.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Na tréninku Bayernu se objevily i děti některých hvězd mnichovského celkuVideo: sntv

 
Článek

Po trávníku se konkrétně proháněli syn španělského záložníka Thiaga Alcantary a dcera polského útočníka Roberta Lewandowskiho. A oba hráči zvládli dvojroli otců i trénujících hráčů zároveň výborně.

Přítomnost dětí na tréninku přinesla řadu roztomilých i vtipných situací, syn Thiaga Alcantary třeba se svým otcem nacvičoval oslavu gólu, ale předvedl také své fotbalové dovednosti, ke kterým má po slavném tatínkovi vlohy.

Audi Cup je dvoudenním turnajem, kterého se každoročně účastní čtyři týmy a který se v rámci přípravy na novou sezonu koná letos už pošesté. Hostí jej už tradičně mnichovská Allianz Arena.

V rámci prvního dne se v úterý střetne Real Madrid s Tottenhamem a Bayern s Fenerbahce. Ve středu se pak poražení z obou zápasů utkají o třetí místo a vítězové o celkový triumf.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň