Hlavní obsah

Ostuda! Fotbalistům Soulu "fandily" v hledišti erotické panny

Představitelé fotbalového klubu ze Soulu se omluvili za to, že se během nedělního prvoligového zápasu proti Kwangdžu objevily v prázdném hledišti umělé panny využívané jako sexuální pomůcky. Tým z hlavního města tvrdí, že si objednal běžné figuríny a jejich "nezávadnost" si neověřil.

Foto: Ryu Young-suk, ČTK/AP

Umělé panny "povzbuzovaly" fotbalisty na hřišti

Článek

Korejská fotbalová liga se hraje kvůli opatřením proti šíření covidu-19 bez fanoušků na tribunách. FC Soul se snažil zaplnit alespoň část míst ženskými figurínami, z nichž některé byly oblečeny v dresech a další držely nad hlavami plakáty na podporu týmu.

Televizní diváci si však brzy všimli zdůrazněných tělesných proporcí figurín a začali to komentovat na sociálních sítích. Klub následně vysvětlil, že dodavatelská firma Dalcom, jež se zabývá výrobou realistických panen, přislíbila, že modely nebudou sexuální povahy.

Foto: Ryu Young-suk, ČTK/AP

V prázdném hledišti se objevily umělé panny

"Chtěli jsme přinést do zápasu bez diváků trochu zábavy a dát tím najevo, že tohle obtížné období zvládneme. Byli jsme ubezpečeni, že figuríny budou jako živé, ale nebudou mít nic společného s pomůckami pro dospělé. Bohužel jsme to ale důkladně neprověřili, což je pouze naše chyba," uvedli představitelé FC Soul.

Korejská liga zažívá neobvyklou vlnu zájmu, neboť je jednou z mála soutěží na světě, jež se v době pandemie hrají. Práva na sezonu zakoupily vysílací společnosti z deseti zemí.

Reklama

Související témata: