Hlavní obsah

Krvavá bitka v hledišti během zápasu soupeře Bayernu a Barcelony v LM

Policie vyšetřuje šokující hromadnou rvačku kvůli světlicím, po které zůstali na tribunách při domácím zápase ukrajinského mistra Dynama Kyjev zkrvavení lidé. Chuligánům, kteří se jí účastnili, hrozí až čtyři roky vězení.

Foto: @Buckarobanza, Twitter

Někteří fanoušci si ze rvačky odnesli krvavá zranění

Článek

Během zápasu Dynama s Olekandrií (1:0) několik ultras přelezlo oddělující plot, aby se porvalo s ostatními fanoušky na stadionu, kterým vadilo, že používají pyrotechniku blízko rodinného sektoru a mohli by tak ohrozit i přítomné děti.

„V reakci na požadavek (nepoužití pyrotechniky) došlo k agresivní a nepřijatelné reakci členů skupiny fanoušků. Projevilo se to spácháním fyzického násilí vůči některým divákům a jejich zmlácením skupinou osob před zraky velkého počtu diváků zápasu," stojí v prohlášení domácího klubu.

Roztržku musela uklidnit až policie. Na záběrech, které kolují po sociálních sítích, je vidět, že někteří si z bitky odnesli krvavá zranění. Krev zůstala i na několika sedačkách.

Dynamo, které v letošní sezoně bude v rámci Ligy mistrů hostit Barcelonu nebo Bayern Mnichov, uvedlo, že celý incident je zaznamenán na kamerách a všechny záznamy byly předány policii, která již zahájila vyšetřování.

Reklama

Související témata: