Hlavní obsah

All Stars Cup 2013 zpestří nejpopulárnější mexický tým

Praha

Areál SK Slavia Praha bude ve dnech 14.-16. června dějištěm pátého ročníku mezinárodního žákovského fotbalového turnaje(kategorie U-15) s názvem All Stars Cup 2013. Finále a zápas o třetí místo se uskuteční opět v Synot Tip Aréně. Největším tahákem bude účast nejpopulárnějšího mexického týmu CD Chivas Guadalajara. Novinkou je charitativní zápas osobností z kulturního a sportovního života.

Foto: Pavel Dosadil, Sport.cz

Mládežnický fotbal bude v Edenu hledat nástupce Vladimíra Šmicra...

Článek

V seniorské kategorii získal tým Chivas Guadalajara jedenáct ligových titulů a v roce 2010 se dostal do finále Copa Libertadores (jihoamerická obdoba evropské Ligy mistrů). Víc než šedesát akademií po celém Mexiku pomohlo vychovat řadu špičkových hráčů jako je například Carlos Vela (Real Sociedad) nebo Javier „Chicharito" Hernandez (Manchester United).

Mezinárodní konkurence bude ovšem tento rok nesmírně silná. Kromě nejúspěšnějšího mexického klubu Chivas Guadalajara se poprvé na turnaji představí francouzský klub Olympique Marseille, španělská Valencie CF nebo řecký Panathinaikos FC. Chybět nebude ani úřadující šampión z Portugalska Sporting Lisabon.

Už v minulém roce se podařilo navázat úspěšnou spolupráci s organizací Tournament Abroad. Díky ní budou zápasy rozhodovat nejen ligoví rozhodčí z České republiky, ale rovněž ze zahraničí. Na turnaji se představí arbitři z Anglie, Kanady a Japonska.

Pořadatelé pro tento rok přichystali pro diváky atraktivní novinku - páteční charitativní zápas fotbalových a hereckých osobností All Stars Team vs. Real Top Praha.

Pro diváky, rodiče a především samotné hráče bude ovšem největším zážitkem vyvrcholení turnaje. Stejně jako v minulých letech se i  entokrát uskuteční zápas o třetí místo a finále včetně slavnostního vyhlášení výsledků v Synot Tip Aréně. Tento stadión s kapacitou přesahující dvacet tisíc míst bude ve stejném roce hostit utkání evropského Superpoháru, ve kterém se střetnou Bayern Mnichov s Chelsea, vítěz Ligy mistrů a Evropské ligy.

All Stars Cup 2013 pořádá sportovní a marketingová agentura All Stars Team s.r.o. ve spolupráci s Městskou částí Praha 10 a SK Slavia Praha. Záštitu nad turnajem převzal starosta Městské části Praha 10 ing. Milan Richter a Fotbalová asociace České republiky. Podrobné informace o turnaji včetně kontaktů na odpovědné osoby lze získat na stránkách www.allstarscup.cz.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice