Hlavní obsah

Nevídaná tragédie! Fotbalový talent si šel zaběhat, teď je po smrti. Co se stalo?

Mineiro de Tete

Neskutečné neštěstí. Mladý fotbalista si šel v rámci tréninku zaběhat s kamarády k vodě a zaplatil za to životem. Spoluhráči devatenáctiletého fotbalisty navíc tvrdí, že nemohli kamarádovi pomoci a tragédii zabránit. Co děsivého se u řeky stalo?

Foto: Profimedia.cz

Mladý africký fotbalista se stal obětí predátora.

Článek

Estevao Alberto Gino, který hrál za mládežnický tým mozambického Club Atlético Mineiro de Tete, je po smrti. O tragédii informoval na internetových stránkách samotný klub, když uvádí, že byl hráč napaden obrovským krokodýlem při běhání podél řeky Zambezi.

„Zastavil se, aby se vydýchal. A z ničeho nic na něj zaútočil obrovský krokodýl. Hráče stáhl do vody a zmizel," tvrdil médiím Edy Carvalho, zakladatel klubu a trenér týmu. Tělo hráče následně nebylo nalezeno a mluví se o tom, že jej obrovitý krokodýl sežral.

Mladý fotbalista byl podlé médií běhat se dvěma přáteli. Ti se nechali slyšet, že po útoku krokodýla nemohli nic dělat, aby kamarádovi pomohli. Podle nich byl krokodýl až pět metrů dlouhý.

„Truchlíme za našeho hráče, bratra a syna – obránce Estevaa Alberta Gina," uvedl klub na internetových stránkách. „Bylo mu teprve devatenáct let a měl před sebou slibnou budoucnost. Stal se ale obětí útoku krokodýla." O hráči dále píše jako o fotbalistovi, který byl všem vzorem co se týče poslušnosti, pokory. Měl prý velký respekt okolí.

Reklama

Související témata: