Hlavní obsah

Hull City projevil zájem o Skaláka, první nabídka neprošla

Hull

Český fotbalista Jiří Skalák by mohl změnit dres. O nepříliš vytíženého křídelníka Brightonu projevil zájem druholigový Hull, který by jej rád získal spolu se spoluhráčem Oliverem Norwoodem. První nabídku na přestup obou hráčů však jejich mateřský klub zamítl, jak uvádějí britská média.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český záložník Jiří Skalák během utkání kvalifikace s Ázerbájdžánem.

Článek

Zatímco Premier League začíná až 10. srpna, druhá nejvyšší soutěž v Anglii startuje už tento víkend. A manažer Hullu Nigel Adkins stále není spokojen s kvalitou svého kádru a hledá další posily.

Jednou z nich má být i někdejší záložník Sparty, Brna, Slovácka či Mladé Boleslavy Jiří Skalák, který v Brightonu marně čeká na první start v Premier League a velmi zřídka se objevuje alespoň na lavičce náhradníků. Navíc mu na jihu Anglie zbývá poslední rok jeho stávající smlouvy.

Na Hullu tak je, aby po první neúspěchu zvýšil nabídku, případně se poohlédl po jiných hráčích. Přes léto už se jeho kádr rozrostl o šest nových tváří. Přišli Eric Lichaj, David Milinkovic, Reece Burke, Jordy de Wijs, Todd Kane a George Long. Zda k nim přibude také Jiří Skalák, se nejspíš brzy dozvíme.

Reklama

Související témata: