Hlavní obsah

Čeká na tebe! Salova sestra sdílela na sociální síti fotku fotbalistova věrného psa

Buenos Aires/Praha

Hodně dojemnou fotografii zveřejnila na svém Facebooku sestra Emiliana Saly, Romina. Je na ní zachycena fenka Emiliana Saly Nala. Sedí a dívá se z okna. Popisek u fotografie pak hovoří za vše. "Nala na tebe taky čeká," okomentovala Romina Salová fotografii. Zveřejnila ji v sobotu.

Foto: Instagram: Emiliano Sala

Emiliano Sala a jeho pes Nala.

Článek

V neděli se pak objevily informace, že vrak letadla byl viděn u dna kanálu La Manche. Sala ani pilot David Ibbotson nebyli zatím nalezeni, ovšem ve vraku je viditelné tělo a předpokládá se, že patří jednomu z nich.

Podle serveru Dailymail.co.uk je Nala jedním z důvodů, proč se Sala vrátil do Francie poté, co se upsal Cardiffu. Svoji milovanou fenku si plánoval vzít s sebou do Británie poté, co zařídí vše potřebné.

Letadlo s Emilianem Salou a Davidem Ibbotsonem se ztratilo v pondělí 21. ledna. Bylo po něm okamžitě zahájeno rozsáhlé pátrání, které ovšem bylo po čtyřech dnech odvoláno. Rodina se ale rozhodla v něm pokračovat, což bylo možné díky sbírce, do níž se zapojila i řada známých fotbalistů včetně například Kyliana Mbappého nebo Lionela Messiho.

Reklama