Hlavní obsah

Podpásovka baví internet. Legendární Beckham dostal od své ženy dres úhlavního rivala

Hodně tvrdou podpásovku a ještě k tomu z nečekané strany dostal slavný David Beckham. Legendární fotbalista totiž dostal od své ženy Victorie dárek, o který vůbec nestál. Kanadský vtípek se ale bývalé člence skupiny Spice Girls povedl parádně - fotografie Beckhama pózujícího s nechtěným dárkem teď baví sociální sítě.

Foto: Antonio Pizarro, ČTK/AP

David Beckham a jeho manželka Victoria na svatbě Sergia Ramose (ilustrační foto).

Článek

Beckham je legendou Manchesteru United. A Victoria to moc dobře ví, vždyť svatbu se slavným Angličanem měla v roce 1999, tedy v době, kdy bývalý vynikající záložník už nějakou dobu za Rudé ďábly válel. Přesto, nebo možná spíš právě proto se její manžel dočkal netradičního dárku, který mu rozhodně radost neudělal.

Victoria svého muže jednoduše parádně napálila - obdarovala ho totiž dresem Manchesteru, jenže nikoli United, ale City, tedy současného anglického mistra a také velkého rivala Rudých ďáblů. K jeho tradičnímu číslu sedm mu navíc na dres nechala natisknout „Dave", tedy oslovení, které bývalý fotbalista údajně absolutně nesnáší.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

@victoriabeckham trolled @davidbeckham by buying this gift for 'Dave' 😂

Příspěvek sdílený 433 (@433),Čen 22, 2019 v 6:07 PDT

S nechtěným dárkem Beckham i zapózoval. Jeho otrávený výraz na fotografii ale mluví za vše. A fanoušci a nejspíš i Victoria se královsky baví.

Reklama