Hlavní obsah

Celý zápas přemlouval otce. Malý fanoušek si pak doběhl pro dres vycházející hvězdy

Měl velké štěstí, že mu to prošlo. Liverpool ve třetím kole Anglického poháru zvítězil na hřišti třetiligového soupeře z Milton Keynes 2:0. Na sociální síti Twitter se po utkání objevilo video se zajímavým popiskem. Na záběrech je malý chlapec, který po závěrečném hvizdu přeskočí hrazení a ukořistí dres jednoho z fotbalistů Reds. Jeho otec k tomu napsal, že ho syn celý zápas přemlouval, aby si pro suvenýr směl po konci duelu doběhnout.

Foto: David Klein, Reuters

V dresu Liverpoolu nastoupil ve třetím kole Ligového poháru teprve šestnáctiletý záložník Harvey Elliott

Článek

Liverpool nastoupil do utkání třetího kola Carabao Cupu se značně omlazenou sestavou. Šanci ukázat se dostal také teprve šestnáctiletý záložník Harvey Elliott. Ten se stal nejmladším fotbalistou, který odehrál za slavný anglický klub soutěžní zápas.

A právě jeho dres nakonec ukořistil nezbedný klučina, který po konci střetnutí přeskočil bariéru a bez zájmu ochranky a vzbuzení větší pozornosti pobíhal mezi aktéry duelu.

Video na Twitter umístil jeho otec Paul Hughes, který k němu připsal i zajímavý popisek. „Celý zápas mluvil o tom, že to udělá a ptal se, jestli ho zatknou. Řekl jsem mu že ne, ať jde a sežene dres kohokoliv chce. Měl kliku," okomentoval celou situaci fanoušek Liverpoolu.

Komentující se pochopitelně rozdělili na dva tábory. Jedni benevolentní přístup otce chválí, druhým chování chlapce vadí. Většina z nich se ale shodne na jednom. Pokud udělá v budoucnu šestnáctiletý Harvey Elliott v dresu Liverpoolu dobrou kariéru, ten dres bude mít obrovskou hodnotu.

Reklama

Související témata: