Hlavní obsah

Malý hrdina se dočkal. Podavač míčů poobědval s hvězdami i Mourinhem

Londýn/Praha

Stal se hrdinou Tottenhamu. Bleskurychlou reakcí se podavač míčů Callum Hynes podílel minulý týden na gólové akci v duelu Ligy mistrů proti Olympiakosu Pireus. Chválil ho i kouč José Mourinho, po utkání se ale po mladíkovi slehla zem a portugalský stratég ho na hřišti hledal marně. Své odměny se ale klučina nakonec dočkal. O víkendu si dal s fotbalisty Hotspur společný oběd před zápasem proti Bournemouthu.

Foto: Sport.cz

Podavač míčů Callum Hynes se zdraví s hvězdami Tottenhamu Hotspur během předzápasového obědu před utkáním proti Bournemouthu

Článek

Malý podavač Callum Hynes pomohl minulý týden Kohoutům k vyrovnávacímu gólu Harryho Kanea proti Olympiakosu. Tottenham tak i díky němu zvládl otočit nepříznivý vývoj utkání z 0:2 na konečných 4:2.

S vyjukaným klučinou si běžel plácnout i kouč Mourinho. Chystal se ho po závěrečném hvizdu dokonce potěšit speciálním zážitkem, chtěl jej pozvat do šatny Spurs. Jenže mladíka se najít nepodařilo. Podle serveru Telegraph psal druhý den ráno písemku z matematiky, a tak místo nezapomenutelného zážitku, musel s rodiči spěchat zpátky domů a cestou v autě si svítil baterkou do sešitu.

O svou zaslouženou odměnu ale nepřišel. Portugalský stratég dodržel, co slíbil a Hynes se s hráči sešel v sobotu před ligovým utkáním proti Bournemouthu. Dal si s nimi předzápasový oběd. „Je to velmi dobrý kluk, rozumí hře a dokáže ji číst," dočkal se poklony od Mourinha.

Reklama

Související témata: