Hlavní obsah

Bizarní nehoda. Hvězda Premier League zdemolovala svůj sporťák. Z vraku vylezla v kostýmu sněhuláka

Londýn/Praha

Klid a pohodu si v posledních dnech příliš neužil fotbalista West Hamu Michail Antonio. Devětadvacetiletý forward havaroval na 1. svátek vánoční ve svém luxusním lamborghini. Se sportovním vozem skončil na zahradě domu v severní části Londýna. Svědkům nehody se podařilo natočit bizarní video, ve kterém hráč vylézá z auta v kostýmu sněhuláka. Vše se naštěstí obešlo bez zranění a fotbalista o den později nastoupil v utkání proti Crystal Palace.

Foto: Sport.cz

Fotbalista Wast Hamu Michail Antonio v převlečení za sněhuláka

Článek

Anglický fotbalista naboural ve středu večer ve čtvrti Balham. Antonio údajně ztratil kontrolu nad vozem, porazil dopravní značku, zničil zděný plot a skončil až na zahradě jednoho z londýnských domů. Podle serveru Dailymail se jednalo o vůz Lamborghini Huracán, jehož cena se pohybuje kolem 210 000 liber (přes 6 milionů korun).

Svědci nehody popsali, že po nárazu z vozu stoupal dým a po ulici létaly kousky cihel ze zničené zídky. S fotbalistou v autě cestovali další lidé. Někdo ze zúčastněných pak natočil bizarní video, které se začalo rychle šířit po sociálních sítích. Antonio je na něm zachycen, jak skrz okénko řidiče vylézá ze zdemolovaného vraku v převlečení za sněhuláka.

Fotbalista se v kostýmu pohyboval během celého středečního dne, jak dokazují fotografie a videa z Antoniova profilu na sociální síti Instagram. Podle majitelů poničené zahrady měl hráč West Hamu přislíbit uhrazení veškerých nákladů na opravu. Londýnská policie médiím sdělila, že během incidentu nedošlo k žádnému zranění.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

‪Michail AnSnownio Man! Merry Christmas everyone ⛄️ ‬

Příspěvek sdílený Michail Antonio (@antonio_michail),Pro 25, 2019 v 3:48 PST

Ostatně fotbalista už druhý den ve čtyři hodiny odpoledne nastoupil v Selhurst Parku proti Crystal Palace. Antonio odehrál celý zápas. V prvním poločase si dokonce připsal asistenci při gólu Roberta Snodgrasse. Porážce West Hamu v poměru 1:2 tím ale zabránit nedokázal.

Reklama

Související témata: