Hlavní obsah

Záložník United Pogba musí s kotníkem na další operaci

Manchester

Francouzský záložník Paul Pogba podstoupí operaci kotníku, s nímž laboruje již od konce září, a bude fotbalistům Manchesteru United chybět zhruba další měsíc. Šestadvacetiletý mistr světa v této sezoně stihl za anglický klub jen osm startů.

Foto: Phil Noble, Reuters

Paul Pogba by podle anglického listu The Sun mohl v lédnu odejít z Manchesteru United. Zájem o jeho služby mají Juventus a Real Madrid.

Článek

Na podzim Pogba již jednu operaci absolvoval. Po téměř tříměsíční pauze se vrátil těsně před Vánoci a jako střídající hráč nastoupil jen dvakrát.

Po středeční ligové prohře United s Arsenalem (0:2) kouč Ole Gunnar Solskjaer oznámil, že návrat se odkládá kvůli další operaci. "Není to nic vážného, ale lékaři mu doporučili, aby na ni šel co nejdříve. Pak bude mimo tři až čtyři týdny," řekl Solskjaer.

Zpráva o Pogbově problémech přišla krátce poté, co se jeho agent Mino Raiola ostře vyjádřil na adresu Rudých ďáblů. "Pogbův problém je Manchester. Je to klub, který je mimo realitu a bez sportovního plánu. Nikoho bych tam už nepřivedl. Zničili by i Maradonu, Pelého a Maldiniho. Paul potřebuje klub a tým, jakým byl předtím Juventus," uvedl Raiola pro italský deník La Repubblica.

Právě z turínského celku se Pogba v létě 2016 vrátil na Old Trafford za 105 milionů eur (téměř 2,7 miliardy korun). United z něj tehdy udělali nejdražšího fotbalistu historie.

Reklama

Související témata: