Hlavní obsah

Farmář Mourinho: Kouč Tottenhamu kvůli koronaviru pěstuje zeleninu a ovoce

Waltham Cross/Praha

Kouč fotbalistů Tottenhamu Hotspur José Mourinho se pustil do další dobročinnosti. Když už se nehraje Premier League, tak na zahradě tréninkového centra pomáhá s pěstováním zeleniny a ovoce pro týmovou restauraci. Ta je ale v době pandemie koronaviru zavřená. Kohouti tak přebytečné jídlo z farmy vozí do distribučního centra na jejich stadionu, odkud pak putuje do rukou lidem, kteří strádají kvůli finanční nouzi.

Trenér José Mourinhose stal dobrovolníkem na farmě Tottenhamu Hotspur.

 
Článek

Portugalský trenér Mourinho a ostatní členové realizačního týmu Tottenhamu se od tohoto týdne zapojili do práce na farmě v tréninkovém středisku. Za normálních okolností zde zaměstnanci klubu pěstují čerstvé potraviny pro týmovou restauraci.

Zahrada teď ale slouží dobročinným účelům. Skrz distribuční centrum na stadionu Hotspur se vypěstované plodiny rozvážejí lidem, kteří kvůli pandemii koronaviru přišli o finanční prostředky.

„Od příštího týdne se na této zahradě dobrovolně zapojím do práce a budu vozit jídlo na stadion, když je teď potřeba společně bojovat proti pandemii koronaviru. Doufám, že se všichni držíte," řekl už před pár dny na videu Mourinho, který už v březnu pomáhal s distribucí potravin starým lidem.

„Rád bych ještě poděkoval všem v první linii za jejich skvělou práci pro naše bezpečí. Díky," dodává dvojnásobný vítěz Ligy mistrů na záznamu, který se koncem minulého týdne objevil na sociálních sítích.

Reklama

Související témata:
Pěstování