Hlavní obsah

Rosického návrat se blíží, již začal individuálně trénovat na hřišti

LONDÝN

Zlepšení zdravotního stavu již umožňuje kapitánovi české fotbalové reprezentace Tomáši Rosickému trénovat na hřišti. Záložník Arsenalu, který kvůli zranění podkolenní šlachy již rok nehraje, na svém webu uvedl, že se po hřišti při trénincích pohybuje od minulého týdne. Zatím se připravuje individuálně a snaží se nabrat fyzickou kondici.

Článek

"Je to další pozitivní posun v jeho situaci. Další naděje, že Tomášovo nelehké období skončí," uvedl na webu Rosického agent Pavel Paska.

Osmadvacetiletý fotbalista nehraje od loňského ledna, kdy si při zápase s Fulhamem poranil koleno. Následně se musel podrobit operaci, po které sledoval pouze jako divák červnové mistrovství Evropy. Původně se měl vrátit již v září loňského roku a v srpnu dokonce již trénoval s míčem. Poté se však bolesti vrátily a Rosický musel v listopadu znovu svěřit nohu chirurgům.

Kvůli dlouhé pauze se již objevily spekulace o možném konci jeho kariéry. Informace o návratu na hřiště však dávají naději, že by se mohly naplnit poslední prognózy a Rosický by se k fotbalu mohl naplno vrátit v průběhu března.

Reklama

Související témata: