Hlavní obsah

Souček chodil kolem horké kaše, ale už je to hotové

Praha

Chodil jako kolem horké kaše. Tomáš Souček tak trochu šilbalsky tvrdil, že neví, jestli důležitý životní krok stihne v této fotbalové pauze, ale nakonec na něj došlo. Oženil se s dlouholetou partnerkou Natálií.

Foto: Adam Davy, Reuters

Tomáš Souček z West Hamu zažívá radostné údobí, ilustrační foto.

Článek

Pár měl svatbu naplánovanou už dlouho, navíc už vychovává malou Terezku, která se narodila v lednu loňského roku.

"Děkujeme všem, kdo nás podporoval v našem svobodném životě a věříme, že nyní v našem manželství budete nadále pokračovat. Řekli jsme si ano," napsal na twitter pětadvacetiletý novomanžel, který se v minulých dnech do řečí o svatbě moc nehrnul. Zjevně nechtěl být v tomto směru terčem přehnaného zájmu.

„Původní termín svatby jsme měli v květnu, kdy jsme byli ještě v Anglii, tudíž jsme obřad odložili. Chtěl bych, aby partnerka měla stejné jméno. A není vyloučeno, že se tak stane ještě během letošního léta," pouze naznačoval začátkem srpna. Teď už je hotovo. Na twitteru fanouškům nabídl i svatební fotografie.

Veselku zasadil do i jinak šťastného údobí. Báječně se v minulých měsících uvedl ve West Hamu, kterému pomohl coby host k záchraně a vzápětí do něj přestoupil ze Slavie za rekordních 540 milionů korun. Před pár dny také ovládl anketu Zlatý míč ČR.

Reklama

Související témata: