Hlavní obsah

Souček chodil kolem horké kaše, ale už je to hotové

Chodil jako kolem horké kaše. Tomáš Souček tak trochu šilbalsky tvrdil, že neví, jestli důležitý životní krok stihne v této fotbalové pauze, ale nakonec na něj došlo. Oženil se s dlouholetou partnerkou Natálií.

Foto: Adam Davy, Reuters

Tomáš Souček z West Hamu zažívá radostné údobí, ilustrační foto.

Článek

Pár měl svatbu naplánovanou už dlouho, navíc už vychovává malou Terezku, která se narodila v lednu loňského roku.

"Děkujeme všem, kdo nás podporoval v našem svobodném životě a věříme, že nyní v našem manželství budete nadále pokračovat. Řekli jsme si ano," napsal na twitter pětadvacetiletý novomanžel, který se v minulých dnech do řečí o svatbě moc nehrnul. Zjevně nechtěl být v tomto směru terčem přehnaného zájmu.

„Původní termín svatby jsme měli v květnu, kdy jsme byli ještě v Anglii, tudíž jsme obřad odložili. Chtěl bych, aby partnerka měla stejné jméno. A není vyloučeno, že se tak stane ještě během letošního léta," pouze naznačoval začátkem srpna. Teď už je hotovo. Na twitteru fanouškům nabídl i svatební fotografie.

Veselku zasadil do i jinak šťastného údobí. Báječně se v minulých měsících uvedl ve West Hamu, kterému pomohl coby host k záchraně a vzápětí do něj přestoupil ze Slavie za rekordních 540 milionů korun. Před pár dny také ovládl anketu Zlatý míč ČR.

Reklama

Související témata: