Hlavní obsah

Další sexuální skandál v Chelsea! Ashley Cole si užíval v pokoji vedle Terryho

Sexuální aféra kolem kapitána fotbalové Chelsea Johna Terryho ještě ani neutichla a na ostrovech vyplaval na světlo světa další skandál. A zase v Chelsea! Na levého beka Blues Ashleyho Colea, jehož manželkou je populární zpěvačka Cheryl, totiž jeho bývalá milenka prozradila, že se s ním během jejich krátké známosti několikrát vyspala. "A byla jsem překvapena, že to není žádný sexuální zvrhlík, jak jsem čekala," vykládala do novin.

Článek

Blonďatá sekretářka se vytasila se všemi pikantními podrobnostmi, které s devětadvacetiletým zadákem Chelsea Ashley Colem během sexuálního románku zažívala. A nebylo toho právě málo.

Nechtěli Terryho rušit sexem

Jednou dokonce strávili společně noc v hotelu, z něhož se následný den chystala Chelsea na zápas nejvyšší anglické soutěže Premier League. Jindy byl ve vedlejším pokoji ubytovaný John Terry, a aby ho rozvášněná dvojice svými vzdechy nerušila, zesílil raději Cole hudbu.

„Ashley žadonil, abych za ním přišla kvůli sexu na hotel. Byla to ale přímo vojenská operace, abych se za ním všemi chodbami do pokoje prosmýkla,“ vyprávěla hráčova  milenka britskému deníku The Sun. „Musela jsem propašovat růžové víno, protože oni měli před zápasem zakázáno pít alkohol. Byl na větvi z toho, že by na to mohla přijít jeho žena nebo někdo z Chelsea,“ tvrdila dál.

Otřesená manželka Cheryl

Svědectví bývalé milenky samozřejmě psychicky otřáslo s hráčovou manželkou Cheryl, která chvíli zvažovala, že odřekne úterní vystoupení na Brit Awards. Nechtěla ale aféru ještě více skandalizovat, a tak se nakonec rozhodla svůj harmonogram podle plánu splnit.

Třicetiletá sekretářka, která kvůli obavě ze ztráty zaměstnání nechtěla zveřejnit své jméno, přiznala, že si od ní Cole nechal mobilem posílat i fotky, na nichž byla obnažená.

Milenka: On nebyl žádný zvrhlík

Jednou se za Ashleyem vydala na tři hodiny dlouhou cestu. Před hotelem v křoví jí pak Cole nechal kartu od vstupních dveří do pokoje. „Milování s ním nebylo nijak zvrhlé, naopak - jako by šlo o sex ve vztahu. Myslela jsem si, že on, pověstný svůdník, se mnou mrskne o postel, ale bylo to úplně naopak,“ líčila své zkušenostvi s playerem Cheklsea blondýna.

Původně si myslela, že Cole vztah po další společně prožité noci utne, ale on jí začal posílat další smsky se sexuálním podtextem.

Sex kryl i zaměstnanec Chelsea

Při jiné příležitosti byla prý do fotbalistova pokoje dovedena dokonce samotným zaměstnancem klubu. „Zavřel za mnou dveře a zmizel. Ashley mi potom říkal, že bude všechno v pohodě, že na nás nikdo nepřijde,“ pokračovala v pikantnostech třicetiletá sekretářka.

„Koukali jsme na televizi, která hrála celkem hlasitě. Ashley ji ještě zesílil. Říkal, že vedle nás v pokoji je JT, a že ho nechce rušit. Zeptala jsem se: „Chceš mi říct, že je vedle nás Justin Timberlake? To jsem teda ve špatném pokoji“. Na to mi odpověděl: „Ne, myslím tím Johna Terryho. Zjevně asi můj vtip nepochopil,“ postěžovala si Coleova milenka.

„Ani jednou nezmínil jméno své manželky Cheryl,“ vzpomíná blondýna, s níž Cole rozešel předloni v prosinci. „Slehla se po něm zem. Možná svou pozornost začal upínat k jiné ženské."

Ashley Cole měl s manželkou Cheryl hodně napjaté vztahy už na počátku roku 2008, kdy oba mluvili o rozvodu. Tehdy však ještě krizi ustáli a manželství zachránili. Zda tomu tak bude i po přiznání svůdné blondýny, které vyplyvalo na světlo světa nyní, ukáží teprve následující dny.

Reklama

Související témata: