Hlavní obsah

Tottenham jedná o příchodu Škriniara, ve hře je přestup za horentní sumu

Fotbalový klub Tottenham Hotspur podle ostrovních médií jedná o přestupu slovenského reprezentačního obránce Milana Škriniara. Mezi Kohouty a Interem Milán už mají dokonce probíhat jednání. Pětadvacetiletý obránce je v hledáčku Josého Mourinha údajně delší dobu. Sporným bodem vyjednávání má být cena, italská strana má požadovat 50 milionů liber (téměř 1,5 miliardy korun).

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Slovenska Milan Škriniar v utkání Ligy národů v Praze. Archivní foto

Článek

Slovenský obránce Milan Škriniar v Interu Milán působí od roku 2017. V minulém ročníku nastoupil v dresu vicemistra italské Serie A k 42 utkáním. Po koronavirové pauze ho ale Antonio Konte do základní sestavy zařazoval méně.

Přestup do Tottenhamu Hotspur by tak pro defenzivního univerzála mohl být zajímavým posunem v kariéře. Podle serveru Football.London Kohouti v aktuální sezoně zatím hledají optimální složení stoperské dvojice. Škriniar má být horkým kandidátem na přestup a vyřešení palčivého problému obrany Spurs.

Oba kluby se zatím rozcházejí v představách o částce, za kterou by Škriniar mohl do londýnského klubu přestoupit. Italové si pětadvacetiletého Slováka cení na 50 milionů liber. (asi 1,4 miliardy korun) Představy Tottenhamu jsou o poznání nižší.

Reklama

Související témata: