Hlavní obsah

Liverpool - Sunderland 2:2Reds bez Kloppa ztratili dvougólový náskok

Liverpool

Fotbalisté Liverpoolu bez hlavního kouče Kloppa, jenž se potýká se zánětem slepého střeva, ztratili dvoubrankové vedení a remizovali v rámci 25. kola Premier League na Anfield Road se Sunderlandem 2:2. Domácí dominovali téměř celý zápas, ale v závěru přišli o důležitý přísun bodů.

Článek

Po dvaceti minutách si šikovně do vápna naběhl Moreno, ovšem brankář Mannone dobře zakročil. Po půl hodině se řítil do šance Milner, jenže zpětnou přihrávkou žádného spoluhráče nenašel. Ke konci poločasu mohl Firmino otevřít skóre, ale z bezprostřední blízkosti mířil nad horní tyč.

Po změně stran domácí přidali v napadání a v 59. minutě se prosadil Fimino. Naskočil si na Milnerův centr a hlavičkou uklidil balón do soupeřovy branky. Reds po vstřeleném gólu ožili a po střele Ibeho to mohlo být o dva góly. Liverpoolští se nadále tlačili do zakončení, brankář Mannone však odolával. Na druhé straně se ocitl ve velké příležitosti an Aanholt, jenže na Mignoleta nevyzrál. V 70. minutě obral o balón soupeře Firmino a a předložil Lallanovi ideální pas ke skórování. Anglický záložník nabídnutou šancí nepohrdl a zvýšil na 2:0. V 77. minutě se fanoušci v některých sektorech zvedli a na protest proti permanentnímu zvyšování cen vstupenek odešli ze stadiónu. Poté jakoby atmosféra na stadiónu domácí hráče omráčila.

V 82. minutě zdramatizoval utkání Johnson, když přímého kopu povedenou střelou snížil na 1:2. Dělbu bodů v závěru zařídil Defoe. Na hranici vápna se otočil okolo Sakha a vyrovnal na konečných 2:2. Černé kočky tak po třech zápasech vyzrály na obranu Reds.

Anglická fotbalová liga - 25. kolo:
Liverpool - Sunderland 2:2 (59. Firmino, 70. Lallana - 82. Johnson, 89. Defoe)

Reklama

Související témata: