Hlavní obsah

To si legenda nezaslouží! Fanoušci Chelsea se smějí Čechovým statistikám

Odmakal pro „blues" spoustu skvělých zápasů, díky němu se mohly na Stamford Bridge slavit trofeje – vítězství v Premier League, v Lize mistrů i Evropské lize. Teď je ale gólman Petr Čech u konkurence v Arsenalu a fanoušci Chelsea mu to dávají náležitě najevo. Na internetu si dělají legraci z toho, jak se zhoršily statistiky zkušeného brankáře. Vzhledem k tomu, co všechno pro Chelsea udělal, je to naprosto neuvěřitelné.

Foto: Phil Noble, Reuters

Liverpoolský Georginio Wijnaldum v souboji s brankářem Arsenalu Petrem Čechem.

Článek

V Arsenalu je Petr Čech druhou sezónu, v Chelsea chytal dlouhá léta. „V Chelsea dostal od roku 2004 do roku 2015 celkem 120 gólů, za dva roky v Arsenalu už jich inkasoval 64," shrnuje jízlivě fakta jeden z fanoušků na svém twitterovém účtu. Všiml si toho server 101greatgoals.com.

A další ho jen podporují. „Minulou sezónu to začalo, Čech pouští góly, co by dřív nedostal," rýpe další do prostupnější obrany Arsenalu.

„Kdo si pamatuje, jak se při podpisu smlouvy všude psalo, že Arsenal s Čechem vyhraje ligu a znamená to pro něj o patnáct bodů více? Zajímalo by mě, co ti lidé říkají teď na to, jak to funguje," napsal další fanda nejspíš v narážce na tabulku Premier League. Tu vede Chelsea o sedm bodů před Tottenhamem a ještě má zápas k dobru.

Reklama

Související témata: