Hlavní obsah

Arsenal - Manchester City 0:3Hotovo bylo prakticky po poločase. Čech inkasoval hned třikrát a Arsenal s Citizens znovu padl

Londýn

Podruhé během jednoho týdne na sebe narazili fotbalisté Arsenalu a Manchesteru City. A ačkoliv se jednalo o dvě různé soutěže, výsledek byl vždy totožný. V dnešní dohrávce 28. kola Premier League vyhráli na Emirates Stadium Citizens 3:0, stejným výsledkem smetli svěřenci Pepa Guardioly Gunners i v nedělním finále anglického Ligového poháru ve Wembley.

Foto: David Klein, Reuters

Jako kdyby ani Petr Čech nevěřil, že Arsenal dostal od Manchesteru City tolik branek už v prvním poločase.

Článek
Fotogalerie

Narozdíl od minulého duelu nastoupil v bráně Arsenalu český brankář Petr Čech. Bývalý reprezentační gólman, který stále čeká na jubilejní 200. čisté konto v Premier League, inkasoval tři góly už během prvního poločasu.

V 15. minutě ho střelou z hranice velkého vápna překonal Bernardo Silva.Hráči City pak po dvou bleskových kombinacích prošli obranou londýnského celku až před Čecha, kterého nejprve prostřelil David Silva a Sané pak v 33. minutě dokonce s míčem doběhl až do branky. Arsenalu po změně stran nepomohl ke snížení ani pokutový kop za faul na Mchitarjana, protože Aubameyangovu střelu k tyči brankář Ederson vyrazil.

Činil se však i Čech. S Arsenalem mohlo být ještě mnohem hůř, ale bývalý český reprezentant několikrát zabránil skórovat nejlepšímu střelci City Agüerovi. Argentinský útočník se v předchozím ligovém utkání proti Leicesteru blýskl čtyřmi góly, celkem jich má v ročníku na kontě 21.

Anglická fotbalová liga - 28. kolo:
Arsenal - Manchester City 0:3 (15. B. Silva, 28. D. Silva, 33. Sané).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články