Hlavní obsah

Španělská jednadvacítka vybojovala v přípravě výhru nad Dánskem

EMPOLI/GUADALAJARA

Španělská fotbalová jednadvacítka, která bude v červnu na mistrovství Evropy soupeřem českého týmu v základní části, vydřela v přípravném utkání vítězství 2:1 nad pořadatelem závěrečného turnajem Dánskem. Další účastník skupiny B Anglie podlehla Itálii 0:1.

Článek

Španělé, s kterými sehrají svěřenci trenéra Jakuba Dovalila druhý zápas na šampionátu, se proti Dánsku dlouho nemohli prosadit. Až v 66. minutě je poslal do vedení útočník Mallorky Emilio Nsue. Dánové záhy vyrovnali a soupeř navíc přišel o vyloučeného obránce Víctora Ruize. Přesto se zmohli v 77. minutě na vítězný gól, který dal záložník Ander Herrera ze Zaragozy.

Španělsko hrálo v sestavě: Diego Mariňo - Montoya (80. Mario), Víctor Ruiz, Botía, Domínguez (46. Didac) - Javi Martínez - Capel (74. Fontás), Thiago (80. Rubén Pérez), Parejo (46. Ander Herrera), Bojan (60. Emilio Nsue) - Adrián López (46. Muniain).

O porážce Anglie v Empoli rozhodl z penalty v 88. minutě útočník Manchesteru United Federico Macheda, který je na hostování v Sampdorii Janov. Potrestal tak faul obránce Leicesteru Bena Meeho, jenž byl za nedovolený zákrok na Niccola Giannettiho v pokutovém území navíc vyloučen.

Anglie hrála v sestavě: Fielding - Naughton, Rodwell (12. Cork), Mee, Bennet - Albrighton (73. Sinclair), McEachran (83. Trippier), Muamba, Lansbury (60. Oxlade-Chamberlain) - Delfouneso (60. Howson), Vaughan (60. Rodriguez).Připravujeme další podrobnosti

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články