Hlavní obsah

Pjanič do Realu? Juventus chce za svou hvězdu podobnou částku, jakou zaplatil za Ronalda

Juventus

Juventus Turín údajně nepřijal nabídku Realu Madrid na přestup bosenského fotbalisty Miralema Pjaniče za 60 miliónů eur (asi 1,5 miliardy korun). Oba celky už spolu v létě obchodovaly a do Juventusu přišla hvězda Realu Cristiano Ronaldo za 112 miliónů eur. A turínský celek je podle deníku Tuttosport připraven pustit Pjaniče jen za podobnou částku.

Foto: Profimedia.cz

Juventus Turín údajně nepřijal nabídku Realu Madrid na přestup bosenského fotbalisty Miralema Pjaniče

Článek

Real shání kvalitního středního záložníka, jelikož hrozí, že přijde o nejlepšího hráče mistrovství světa Luku Modriče. Chorvatský záložník totiž touží po přestupu za svými krajany do Interu Milán. Bez adekvátní náhrady ho ale Real nemůže pustit, vyhlédl si proto osmadvacetiletého Pjaniče, který patří mez nejlepší hráče v Itálii.

Pjanič je odchovancem Met a přes Lyon se v roce 2011 dostal do Itálie. Nejprve pět sezón táhl AS Řím a v dalších dvou patřil mezi opory Juventusu. V posledních čtyřech sezonách zaznamenal v lize 25 gólů a 38 asistencí.

Kromě Realu se o něj dlouhodobě zajímají i další velkokluby Barcelona, Chelsea a Manchester City. Juventus ale plánuje s Pjaničem prodloužit smlouvu do roku 2023 a zvýšit mu plat z 4,5 milionu eur na 6,5 milionu ročně (asi 167 milionů korun).

Reklama