Hlavní obsah

Neuvěřitelné selhání! To, co předvedl fotbalista Fiorentiny, se jen tak nevidí

Harrison/Praha

Dá se v profesionálním fotbale minout prázdná branka ze čtyř metrů? Fotbalista Fiorentiny Marco Benassi na tuto otázku zná odpověď. A ta zní: ano. Čtyřiadvacetiletý Ital trestuhodně zahodil obrovskou příležitost během přípravného utkání v americkém městě Harrison mezi Fiorentinou a Benfikou Lisabon. Portugalský tým zvítězil 2:1.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalista Fiorentiny Marco Benassi selhal. Netrefil zcela prázdnou bránu.Video: sntv

 
Článek

Běžela 49. minuta utkání v rámci turnaje International Champions Cup. Po pěkné souhře ve středu pole se za stavu 1:1 do příležitosti dostal srbský útočník Fiorentiny Dušan Vlahovič. Srbovi se podařilo střelou podél gólmana trefit pouze tyč, míč se ale ke smůle portugalského týmu odrazil přímo na nohu Benassiho, který měl před sebou zřejmě jeden z nejsnadnějších úkolů v kariéře. Jenže pak se to stalo.

Místo toho, aby si nikým neohrožován vychutnal jednoduchou branku, čtyřiadvacetiletý Ital napálil míč vysoko nad břevno. V kůži Benassiho by v tu chvíli chtěl být asi málokdo. Výraz na tváři Srba, který celou situaci sledoval z bezprostřední vzdálenosti, hovoří za vše.

Fotbalisty Fiorentiny muselo nakonec Benassiho selhání mrzet dvojnásob. Brazilec Caio totiž ve třetí minutě nastavení rozhodl o výhře Benfiky 2:1.

Reklama

Související témata: