Hlavní obsah

Chievo - Udinese 1:1Udine po Janktově akci vybojovalo alespoň bod

Řím
Aktualizováno

Fotbalisté Udine přišli na hřišti Chieva o vítěznou sérii v italské lize. Po pěti výhrách pouze remizovali v prvním utkání v novém roce 1:1. Domácí tým z Verony naopak bodoval po třech předchozích porážkách, na vítězství ale čeká už šest ligových kol.

Článek

Hosté brzy prohrávali po gólu srbského záložníka Ivana Radovanoviče. Krátce před poločasovou přestávkou ale český reprezentant Jakub Jankto vysunul přihrávkou z rohu velkého vápna Giuseppeho Pezzellu, jehož pas před branku si srazil za vlastního gólmana další Srb ve službách Chieva Nenad Tomovič.

Obrat se ale nekonal a Udine nevyužilo šanci dotáhnout se bodově na Sampdorii, která na šestém místě drží poslední místo znamenající účast v pohárech. Celý zápas za hosty odehrál i druhý český reprezentant Antonín Barák.

Remízou 1:1 skončil i duel mezi Fiorentinou a Interem Milán. Domácí zachránili bod až v nastavení zásluhou Giovanniho Simeoneho. Také za Inter skóroval Argentinec, v 55. minutě poslal hosty do vedení Mauro Icardi. Třetí tým tabulky ale náskok neudržel a jeho čekání na výhru v lize trvá už pět zápasů.

Italská fotbalová liga - 20. kolo:
Chievo - Udine 1:1 (9. Radovanovič - 41. vlastní Tomovič)
Fiorentina - Inter Milán 1:1 (90.+1 Simeone - 55. Icardi).

Reklama

Související témata: