Hlavní obsah

Slepička si zlomil nohu. Valí se na nás jedna pohroma za druhou, běduje Csaplár

Karviná

Pouhých jedenáct minut odehrál v Karviné útočník fotbalové Příbrami Miroslav Slepička. Pak chtěl zastavit letící balón a z nevinně vypadajícího zákroku se vyklubala obrovská pohroma v podobě zlomené nohy. K ležícímu Slepičkovi se seběhli spoluhráči a okamžitě signalizovali, že se bude střídat.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Zraněného Miroslava Slepičku z Přibrami odnášejí zdravotníci.

Článek

„Vypadá to špatně. Slepej hned hlásil, že to má asi zlomené. Je to pro nás obrovská ztráta. A ještě si to udělá sám. Šel na dlouhou nohu, no smůla obrovská..." vykládal příbramský Antonín Fantiš, který se chopil volného madla nosítek a pomáhal zraněnému spoluhráči i ze hřiště. „Klučina, co je měl nést, asi neměl sílu. Tak jsem mu šel pomoct, co bych pro Mirdu neudělal," dodal Fantiš.

Počáteční diagnózu potvrdil po utkání i trenér Josef Csaplár. „Má zlomenou nohu. To je návrat na trávník tak v únoru. Ještě v průběhu utkání odjel do Prahy na operaci vazů a kotníku," popisoval důvod odstoupení nejlepšího střelce týmu kouč Příbrami. „Valí se na nás jedna pohroma za druhou. Nejprve spadneme a rozpadne se nám tým. Dáme ho dohromady, postoupíme a pak přijdeme o Matouška, i když to je pro toho kluka jen dobře, a teď se zraní Slepička. Nevím, kolik zázraků ještě z klobouku dokážeme vytáhnout," kroutil hlavou Cspalár.

Ztráta klíčového útočníka podle něj ovlivnila i zbytek týmu. „Ve třetí minutě dostal žlutou pravý bek Soldát, pak se zranil Slepička a chvíli nato vidí žlutou i levý obránce Skácel. To by otřáslo každým mančaftem. Přesto si myslím, že jsme zase diváky pobavili. Ostatně jako v každém utkání. Mohli jsme klidně dát čtyři góly. Šance jsme na to měli, jenomže my góly nedáme. Strašně se na ně nadřeme. Co jsme zvládli s Olomoucí, kde výkon byl nějaký, to dneska nebylo. V okamžiku, kdy neproměníme šance a soupeř ano, tak je z toho takový výsledek. Pobavili jsme je hrou, ale ne výsledkem a objektivně, Karviná mohla ke svým čtyřem brankám další dvě přidat," vysvětloval třetí vysokou porážku venku příbramský kouč.

Reklama

Související témata: