Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonádou až do reprezentace. A pozor na penaltového specialistu

Praha

Možná už příští pondělí by na sebe mohli v Edenu narazit dva borci, kteří se prostříleli do reprezentace. Slávista Stoch zpátky do slovenské a jablonecký Doležal poprvé do české. Oba figurují v ideální sestavě 15. kola fotbalové ligy podle Sport.cz. V brance pak úřaduje liberecký Nguyen, který v krátké době zneškodnil již druhý pokutový kop.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Slováci se na jeho návrat těší a Češi si na něj ve federálním derby budou muset dávat velký pozor. Stoch dalšími dvěma trefami zajistil Slavii výhru nad Zlínem, záskok v základní sestavě si gólem zpříjemnil Frydrych. Naopak Plzeň roli favorita nezvládla. Na gól příbramského Fantiše odpověděl jen Petržela, a tak se zrodila senzační remíza.

Sparta konečně vyhrála venku, obrat v Karviné nastartoval svým gólem stoper Radakovič. Formu si drží Jablonec, proti Bohemians dvakrát udeřil Doležal a znovu ho podpořil především Trávník. Opava ve velkém derby přemohla Baník, k jejím lídrům patřili Kayamba či Svozil.

Liberec začíná těžit ze svého specialisty Nguyena, který na Slovácku znovu zneškodnil penaltu. Bod z Teplic přivezla Olomouc, jejíž obranu dirigoval Jemelka.

Sestava 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nguyen (Liberec) - Frydrych (Slavia), Radakovič (Sparta), Jemelka (Olomouc), Svozil (Opava) - Kayamba (Opava), Stoch (Slavia), Trávník (Jablonec), Petržela (Plzeň) - Fantiš (Příbram), Doležal (Jablonec).

Reklama