Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Ševci baví ligu a král Lafata je zpátky

Praha

Nikdy v Plzni nevyhráli, tentokrát však na půdě mistra sehráli velkou partii a favorita dokonale zaskočili. Fotbalisté Zlína jsou po roce znovu senzací soutěže a drží normu dvou vstřelených gólů na zápas. Není proto divu, že hned čtyři Ševci figurují v ideální sestavě 4. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz. Velký návrat pak oslavil letenský kanonýr Lafata.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 4. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Senzaci měli na dosah již na Slavii, tam však ještě o výhru v poslední sekundě nastavení přišli. V Plzni se jí fotbalisté Zlína zaslouženě dočkali. Signál dal kapitán Poznar prvním gólem po akci agilního Živuliče. Ozdobou Ševců je zatím také jejich stoperská dvojice, přes Jugase s Hájkem se viktoriáni jen těžko dostávali.

Sparta se 70 minut trápila s Jabloncem, pak ovšem udeřil kanonýr Lafata a dvěma prvními góly v sezóně dal najevo, že je zase zpátky. Radost pak Letenským udělal debutant Karavajev, premiéra v rudém dresu mu vyšla nadmíru.

V popředí tabulky se drží také Mladá Boleslav. Při vítězství v Teplicích drželi její prapor především Magera a Přikryl. První výhry se dočkala Slavia, demontáž Příbrami načal Mešanovič.

Pro Hradec Králové pak zase bylo důležité první vítězství v jeho azylu v Mladé Boleslavi. Jihlavské střelce zničil brankář Ottmar, o vítěznou trefu se postaral obránce Holeš.

Sestava 4. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Ottmar (Hradec Králové) - Karavajev (Sparta), Jugas (Zlín), Hájek (Zlín), Holeš (Hradec Králové) - Živulič (Zlín), Magera (Mladá Boleslav), Přikryl (Mladá Boleslav) - Poznar (Zlín), Lafata (Sparta), Mešanovič (Slavia).

Reklama