Hlavní obsah

Sparta na Bazaly také se Sivokem

OSTRAVA/PRAHA

S Tomášem Sivokem, jenž však zřejmě nastoupí až v průběhu utkání, vyrazila Sparta kdnešní dohrávce 21. kola Gambrinus ligy do Ostravy. Tu čeká první duel doma v jarní polovině sezóny.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Tomáš Sivok (vlevo) se vrací po dlouhodobém zranění do kádru Sparty.

Článek

"Ostravský kouč Pavel Hapal už se svým týmem na hlavním hřišti na Bazalech i trénoval, dá se čekat podobná sestava jako před týdnem při nešťastné porážce v Liberci. "Soupeře máme moc dobře zmapovaného, věřím, že nám pomohou i fanoušci, kteří zatím neměli možnost zajít v Ostravě na fotbal," poznamenal ostravský kouč.

"Oba soupeři neodstartovali na jaře dobře. Proto je to souboj týmů, které chtějí zvítězit. Největší síla Baníku je v útočné dvojici," řekl před nedělním odjezdem do Ostravy kouč Sparty Stanislav Griga.

"Druhý poločas proti Slovácku ukázal, že někteří hráči naši hru oživili, takže není vyloučené, že k nějakým změnám v základní sestavě dojde," dodal. Po více než deseti letech se vrací na Bazaly T. Řepka, titul s Baníkem před dvěma roky získali M. Matušovič a Z. Pospěch.

Reklama

Související témata:
  2 : 1 Sparta - Ostrava 2 : 1 64. min Živě
20240514T19 : 30:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  0 : 1 Ml. Boleslav - Slovácko 0 : 1 dohráno
20240514T17 : 00:00+0200
Ml. Boleslav vs. Slovácko
Ml. Boleslav vs. Slovácko
Ml. Boleslav
Slovácko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.