Hlavní obsah

Smíchaly se mu myšlenky. Vybral jsem to nejhorší řešení, litoval olomoucký Chorý

Nováčkovský respekt? Kdepak, Olomouc si na půdě českého vicemistra počínala sebevědomě. Pokud by našla klid v koncovce, nemusela z Plzně na Hanou odjíždět bez bodu (porážka 0:1).

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Tomáš Chorý.

Článek

„Chyběla nám produktivita. Nechtěli jsme hrát v Plzni z bloku, čekat, co soupeř vymyslí. Naopak jsme byli aktivní. Vypracovali jsme si na můj vkus poměrně dost šancí, vzhledem k tomu, že jsme hráli u týmu, který má nejvyšší ambice. Bohužel výsledek náš dobrý výkon kalí," uvedl trenér Václav Jílek.

Největší šanci zápasu promarnil v prvním poločase útočník Tomáš Chorý, který se po báječné přihrávce Falty ocitl tváří v tvář gólmanu Hruškovi. Jenže zakončení nezvládl, vyslal slabou střelu vedle.

„Na rozhodnutí je jen zlomek vteřiny. Smíchaly se mi myšlenky. Ta první byla, že si míč píchnu kolem brankáře, druhá, že ho přehodím. Nakonec jsem udělal to nejhorší, co jsem mohl. Poslal jsem míč vedle," litoval Chorý, podle něhož byla Sigma v některých pasážích lepším týmem.

„Plzeň jsme zaskočili vysokým napadáním, neměla vlastně žádnou extra velkou šanci. Jenže potom přišel centr a Pilař ho uklidil. Myslím, že remízu jsme si určitě zasloužili," dodal Chorý.

Reklama