Hlavní obsah

Odměna za historický debakl Plzni je sladká. Hašek prodloužil v Ďolíčku o tři roky

Praha
Aktualizováno

Porazil jsi vedoucí Plzeň 5:2 a nadchl tak celou ligu? Pak si zasloužíš odměnu! Klokani zareagovali již za dva dny po utkání, o němž si ještě teď všichni fanoušci vyprávějí. Kouč fotbalistů Bohemians 1905 Martin Hašek prodloužil v Ďolíčku smlouvu o 3 roky, stejně tak jeho spolupracovníci Dalibor Slezák, Miroslav Miller a Pavel Rada. Informaci zveřejnil vršovický klub na svém webu.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Trenér Bohemians Martin Hašek se raduje z výhry nad Plzní - a teď i z nové smlouvy.

Článek
Fotogalerie

Klokani moc dobře vědí, koho v trenérovi mají. Proto si jeho služby pojistili ještě před koncem jara, které dělá příznivcům Bohemky velkou radost.

"Jsem spokojený. Prodloužení smlouvy znamená, že Bohemka je spokojená s naší spoluprací. V Ďolíčku se cítím velmi dobře, klub totiž funguje jako rodina. A samozřejmě nemůžu zapomenout na skvělé fanoušky, kteří nám fandí za každé situace," komentuje podpis smlouvy trenér Martin Hašek.

Bohemians mají po 23 kolech 34 bodů, což je nejvíce od roku 2011. V tabulce jsou sedmí hned za Spartou.

"Jako se vedení a majitel klubu snaží nejen ekonomicky stabilizovat chod celého klubu, tak my jako sportovní úsek se snažíme o to samé. Jedním z důležitých kroků na cestě ke stabilizaci jsou dlouhodobé smlouvy pro kvalitní trenérský štáb," zdůrazňuje sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Pokud jde o nedělní výhru 5:2 nad Plzní, je opravdu historická. Jak připomíná server csfotbal.cz, Bohemians vstřelili pět gólů lídrovi tabulky poprvé po dlouhých 70 letech!

Hašek převzal Bohemians 1905 loni v dubnu po Miroslavu Koubkovi a vršovický tým dovedl k záchraně v nejvyšší soutěži. Dříve vedl Spartu, Pardubice nebo Vlašim.

Reklama