Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Dvougólový střelec přiblížil titul, Barošova šťastná třináctka

Titul mají čím dál tím blíž. Plzeň našla kanonýra znovu mezi záložníky a zvýšila náskok na Slavii na devět bodů. Střelec Hořava samozřejmě nemůže chybět v ideální sestavě 26. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Ostravský Baník zase posunul k záchraně internacionál Baroš, kontroverzní hrdina vyprodané bitvy se Spartou.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 26. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Karviná dlouho vzdorovala, její obranu výtečně držel Janečka. Na dvě Hořavovy trefy však odpověď nenašla a Plzeň už má další titul pomalu ve své vitríně. Tím spíš, když Slavia dál ztrácí. Slovácku tuhá obrana na bod z Edenu stačila, jeho beton vyztužil stoper Krejčí.

Ostravu rozjásal vítězným gólem mazák Baroš. Přidal pár kontroverzních zákroků a teprve na třináctý pokus poprvé v kariéře porazil Spartu. Baník vytěžil také z centrů De Azeveda. Duklu zase blíž záchraně posunul útočník Schranz, zároveň tak již téměř jistě potopil poslední Brno. Šanci Jihlavy na záchranu drží brankář Rakovan.

Třetí Olomouc se přiblížila druhé Slavii, o výhru v Teplicích se postarali Zahradníček a Plšek. Pod Ještědem teď kraluje Jablonec, ve vítězném derby proti Liberci se dařilo Doležalovi a Pernicovi.

Sestava 26. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Rakovan (Jihlava) - Pernica (Jablonec), Janečka (Karviná), Krejčí (Slovácko) - De Azevedo (Ostrava), Plšek (Olomouc), Hořava (Plzeň), Zahradníček (Olomouc) - Baroš (Ostrava), Doležal (Jablonec), Schranz (Dukla).

Reklama