Hlavní obsah

Plzeň v Edenu favoritem není, sázkaři přesto věří, že potřebnou remízu uhraje

Sobotní šlágr nejvyšší české fotbalové soutěže může definitivně rozhodnout o vítězi celého ročníku HET ligy 2017/18. Viktoria Plzeň se představí na půdě pražské Slavie a k titulu potřebuje v Edenu neprohrát. Kurzovým favoritem je Slavia (2,33:1), na remízu je kurz 3,2:1 a na Plzeň 3,25:1 a v podobném duchu jsou rozloženy i vklady sázkařů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Radim Řezník oslavuje svůj gól Spartě.

Článek

Hlas sázkařů je následující - 40% na Slavii, 25% na remízu a 35% na Viktorii. Vůbec nejvíce peněz je ale aktuálně vsazeno na neprohru Plzně s kurzem 1,62:1, tedy na výsledek, který Západočechům k titulu stačí.

„Slavia má potíže v koncovce a souhru celého týmu komplikují častá zranění. Viktoria zase s vědomím bodového náskoku přistoupila k jaru vcelku bohorovně, v posledních duelech už ale zkušený kádr 'vzal rozum do hrsti'. Aktuálně lepší formu má asi Plzeň, Pražany ale požene vyprodaný Eden. Z posledních čtyř vzájemných zápasů se vždy radovali domácí a pravdou je, že svěřenci Pavla Vrby mohou titul oslavit i příští týden doma proti Slovácku. To sešívaní potřebují v honbě za druhým místem každý bod," říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Kouč Trpišovský potřebuje svůj celek zmobilizovat, protože v případě ztráty všech bodů se může na druhou příčku tabulky posunout Olomouc. Sigma hostí Bohemians a v utkání jsou s kurzem 1,7:1 poměrně jasným favoritem právě Hanáci, o jejichž výhře nepochybuje ani drtivých 99% sázkařů. Zatím však překvapivě vedou hosté.

Reklama

Související témata: