Hlavní obsah

Jihlavští hokejisté znovu vysoko prohráli, s Chomutovem 2:6

JIHLAVA

Hokejisté Jihlavy utrpěli dva dny po debaklu 0:8 v Havlíčkově Brodě další vysokou porážku, v předehrávce 35. kola čtvrtý tým tabulky prohrál doma 2:6 s druhým Chomutovem. Vedení Dukly po sobotní blamáži ukončilo angažmá Tomáše Karpova, některým dalším hráčům snížilo plat a celému týmu zkrátilo prémie. I proto Jihlavané nastoupili s celkem s osmi hráči juniorky.

Článek

V brance si odbyl premiéru David Rittich, ale první start v seniorském tým mu zhořkl už po 43 vteřinách, kdy se ve vlastním oslabení prosadil chomutovský Gajovský. Hosté byli i dál lepším týmem a ve 22. minutě zvýšil Procházka. Pak se dostala ke slovu Dukla a pohlednou individuální akcí snížil z protiútoku v téže minutě Domin. V 28. minutě ale Sikora dokázal procedit puk mezi Rittichovými betony a znovu zvýšil.

Necelé dvě minuty z prostřední části se dohrávaly ve třetí třetině kvůli poškození reklamní plochy na mantinelu. I v poslední části hry Dukla na začátku inkasovala, prosadil se Mrázek, dorážkou z bezprostřední blízkosti pak zvýšil Jíra.

Korekci nepříznivého výsledku provedl v 54. minutě po přihrávce Čachotského Hodek, ale rozdíl vrátil znovu na čtyři branky Hafenrichter.

Reklama