Hlavní obsah

Jágr v obležení. Klučina zapomněl na bolest a hrnul se legendu samou radostí obejmout

Praha

Spojení Jaromíra Jágra a hokejové školy, kterou pořádá klub Rytíři Kladno, funguje. Kladenský odchovanec v minulém týdnu podpořil potěr, který by mohl jednou hrát na extraligových stadiónech. „Budu tady a budu se koukat. Na tebe se podívám speciálně. Na Kubu, Michala, Adama. Na všechny se podívám,“ uklidňoval překřikující se děti útočník Floridy.

Hokejová škola Rytířů KladnoVideo: http://www.rytirikladno.cz/

 
Článek

Na Kladně předávají zkušenosti dětem také Pavel Patera, František Kaberle, Radek Smoleňák i Josef Zajíc, který nechal dětem nahlédnout i do ruční výměny názorů.

„Nejhezčí setkání bylo s Jardou. Nikdy jsem ho neviděl, tak jsem ho chtěl radostí obejmout. Bolí mě nohy, mám namožený třísla, ale nemyslel jsem na to, myslel jsem na něj," přiznal se na klubových stránkách rytirikladno.cz jeden z účastníků Hokejové školy Rytíři Kladno. „S takovou legendou se vyfotit, to není jen tak," přidal se další.

Kemp klub nepořádá jen pro místní, šanci mají kluci z celé České republiky. "Hráli jsme Pokémony, byla sranda. Naučil jsem se spoustu věci. Doufám, že to využiju v Olomouci při trénincích a zápasech," nechal se slyšet jeden z přespolních.

Na týden, během něhož se potkaly s žijící legendou světového hokeje, děti jen tak nezapomenou. Jedna parta skončila, přijíždí druhá a kolotoč trénování a focení se opět navrací. „Uděláte si se mnou selfie, prosím," požádal Jágra jeden z kluků a šel si pro fotku rovnou na střídačku. Uspěl, pak ho ale slavná osmašedesátka poslala zpátky tam, kam patří. Trénovat.

Reklama

Související témata: