Hlavní obsah

Zápasy s Ruskem lákají. V Třinci i Ostravě poženou reprezentaci vyprodané stadióny

Praha

Vyprodaná třinecká Werk Arena požene českou hokejovou reprezentaci ve čtvrtek 11. února v zápase s Ruskem v rámci seriálu Euro Hockey Tour. Zcela plno bude i o dva dny později při odvetě v Ostravě, předprodej vstupenek přitom odstartoval teprve v pondělí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Vladimír Vůjtek (vzadu) na střídačce české hokejové reprezentace.

Článek

Fanoušci, kteří vstupenky na zápas v Třinci nesehnali, přesto ještě mají šanci. „Několik dní před tímto utkáním bude uvolněno menší množství lístků z technických blokací. Prozatím však můžeme utkání prohlásit za vyprodané," uvedl vedoucí hokejového oddělení BPA sport marketing Petr Nitsche.

Zatímco třinecká hala pojme přes pět tisíc fanoušků, na ostravský stadión se vejde necelých devět tisíc diváků. Během středy bylo prodáno i zbývajících 380 vstupenek. "Z technických a partnerských blokací budou také uvolněny řádově stovky vstupenek v následujících dnech," doplnil Nitsche.

Svěřenci Vladimíra Vůjtka nastoupili v této sezóně v domácím prostředí zatím jednou. V prosinci doma v rámci Channel One Cupu přivítali v pražské O2 areně Finsko, prohru domácích 0:3 vidělo na vlastní oči 16 257 fanoušků.

Reklama