Hlavní obsah

Bylo to vydřené vítězství, řekl Reichel po utkání v Kladně

KLADNO

Hokejisté Litvínova chtěli po dvou porážkách za sebou načít druhou polovinu základní části extraligy výhrou na Kladně a přání jim splnil kapitán týmu Robert Reichel. Dvěma góly zařídil výhru 2:1 a potvrdil, že se Chemopetrolu proti Rabatu v této sezoně daří. Připsal si ve všech třech zápasech plný počet bodů.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Kladenský Pavel Patera (vlevo) a Robert Reichel z Litvínova.

Článek

"Bylo to vydřené vítězství," řekl Reichel v rozhovoru s novináři. Litvínov se prý připravoval na kladenské přesilové hry a podařilo se mu je až na jediný případ eliminovat.

"Jsou v početní převaze výborní. My jsme jejich hru studovali na videu. Nechali jsme se ale na konci dvakrát zbytečně vyloučit a ubránění vítězství nás stálo hodně sil," doplnil trojnásobný mistr světa a olympijský vítěz z Nagana.

Reichlův spoluhráč Jiří Šlégr si před utkání přečetl v hledišti dva urážlivé transparenty na svou osobu, což měla být od diváků odveta za minulý zápas v Litvínově. Hráči Chemopetrolu při svých tradičních pozápasových oslavách vedených právě Šlégrem po výhře 7:4 zničili kladenskou vlajku. Reichel považoval odpověď příznivců soupeře za zbytečnou.

"Když někdo napíše tohle, tak se tomu můžu jenom zasmát," reagoval na vulgární projev diváků.

Reklama

Související témata: