Hlavní obsah

Obránce Mrázek skončil v Chomutově a po letech se vrací do Vítkovic

Ostrava

Další oživení obranných řad vymyslel generální manažer a hlavní trenér hokejových Vítkovic Jakub Petr. Po výměně se Spartou, kam za Slovince Blaže Gregorce poslal Švéda Erica De la Roseho, získal z kádru chomutovských Pirátů urostlého obránce Jaroslava Mrázka.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Překonaný brankář Patrik Bartošák z Vítkovic a jeho spoluhráč Roman Szturc.

Článek

„Nejedná se o nějakou krátkodobou výpomoc, bude u nás působit do konce sezony. K týmu se Jarda připojil už ve čtvrtek ráno a administrativně je vše vyřízeno tak, aby mohl hrát už v pátečním kole na ledě Komety Brno," řekl Petr.

Dvaatřicetiletý rodák z Milevska nejde do nového prostředí, v ostravském klubu působil už v sezoně 2007/2008 a po letech se tak do modrobílého dresu vrací. V letošní sezoně odehrál za Chomutov 14 zápasů, v nichž si připsal dvě asistence. „Jarda toho v Chomutově odehrál hodně, za což si zaslouží velké poděkování. Teď jsme se ale dohodli na ukončení spolupráce," řekl klubovému webu Pirátů sportovní manažer a hlavní trenér Vladimír Růžička. „Budeme se na trhu poohlížet po jiném obránci, prostor můžou dostat i naši mladí beci," doplnil Růžička.

Bilance Jaroslava Mrázka v nejvyšší soutěži čítá v tuto chvíli 429 startů a 77 kanadských bodů za 24 přesných zásahů a 53 přihrávek. Z výše uvedeného počtu utkání jich 33 odehrál během sezony 2007/2008 právě v Ostravě. V metropoli Moravskoslezského kraje tehdy jednou skóroval a přidal dva přesné pasy.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice