Hlavní obsah

Karlovy Vary - Brno 3:4Hotovo! Kometa po gólovém uragánu v závěru slaví těsnou výhru

MinutaMin. Tým Hráč Akce
32. Koblasa 1 : 0
39. Raška 2 : 0
45. Lev 2 : 1
50. Plekanec 2 : 2
51. Holík 2 : 3
54. Beránek 3 : 3
57. Horký 3 : 4
Záznam online reportáže

Aktualizováno

Hokejisté Karlových Varů prohráli v dohrávce 6. kola extraligy na domácím ledě s Kometou Brno 3:4, i když po dvou třetinách vedli o dvě branky. Brno v poslední dvacetiminutovce otočilo skóre a díky plnému bodovému zisku se posunulo na průběžné šesté místo. Karlovy Vary jsou deváté.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Tomáš Mikúš z Karlových Varů a brankář Brna Karel Vejmelka během dohrávky 6. kola hokejové extraligy.

Článek

Hokejisté Karlových Varů sice přestříleli v dohrávce 6. kola extraligy brněnskou Kometu 43:26, ale vítězství slaví hosté. A to díky finiši v závěrečné dvacetiminutovce, kdy vstřelili čtyři branky.

Karlovarský tým měl po dvou třetinách slibný náskok (2:0), jenže Kometa začala na startu třetí části hry manko ukrajovat a po zásahu Holíka vedla v 51. minutě 3:2. Domácí tým ještě duel zdramatizoval vyrovnávací trefou Beránka, ale nakonec slaví výhru Brno. V 57. minutě rozhodl napínavý duel Horký.

Hokejová extraliga, dohrávka 6. kola
Karlovy Vary - Brno 3:4 (0:0, 2:0, 1:4)
Branky: 32. Koblasa, 39. Raška, 54. Beránek - 45. Lev, 50. Plekanec, 51. Holík, 57. Horký. Rozhodčí: Hodek, Úlehla - Hynek, Gerát. Vyloučení: 5:5, navíc Mueller (Brno) 10 min. Bez využití. Diváci: 3139.
Karlovy Vary: F. Novotný - Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák, Eminger, M. Rohan, Kubka - Flek, Gríger, T. Rachůnek - O. Beránek, Raška, T. Mikúš - Kohout, T. Knotek, Gorčík - Vondráček, Skuhravý, Koblasa. Trenéři: Pešout a Mariška.
Brno: Vejmelka - O. Němec, Baranka, Štencel, Pyrochta, Bartejs, Malec, Svozil - Mueller, P. Holík, Zaťovič - Horký, Plekanec, J. Hruška - Jenyš, Lev, Orsava - Kratochvíl, Kusko, Plášek. Trenéři: Fiala, Horáček, Pokorný a Oslizlo.

Reklama

Související témata: